Geplaatst door & opgeslagen onder Algemeen Nieuws.

Nieuwegein, 15 november 2017

Beste vrijwilligers,

Ook dit jaar willen wij, het bestuur van de UVV Nieuwegein, onze waardering laten blijken voor uw vrijwillige inzet.  

Op dinsdag 12 december nodigen wij daarom de vrijwilligers uit waarvan de achternaam met A t/m L begint. Tussen 10.00 uur tot 12.00 uur verwachten wij hen in ’t Laantje om daar het eindejaars-presentje in ontvangst te nemen.
De vrijwilligers waarvan de achternamen beginnen met de letters M t/m Z verwachten wij op woensdag 13 december en dan ook weer tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

 

Het bestuur van de UVV Nieuwegein nodigt u hierbij tevens uit voor de traditionele Nieuwjaarslunch op woensdag 3 januari 2018.

Tijdens deze bijeenkomst zullen wij uiteraard met elkaar een toost uitbrengen op het nieuwe jaar maar deze dag zal ook in het teken staan van het afscheid dat wij van elkaar gaan nemen; na 50 jaar komt er met deze lunch helaas een einde aan al het vrijwilligerswerk dat de UVV-ers in Nieuwegein hebben verricht.
Verheugend is dan weer wel dat de meesten van u gewoon verder gaan met dezelfde vrijwillige werkzaamheden maar dan binnen een andere organisatie.

Uiteraard is er bij deze bijeenkomst een woordje van onze voorzitter en is er aandacht voor onze jubilarissen en 80 jarigen.

De ontvangst is vanaf half 12 en de lunch zal tussen 12.00 uur en 15.00 uur geserveerd worden in het Kerkelijk Centrum De Rank, Lupinestraat 11 te Nieuwegein.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst op 3 januari maar u moet zich i.v.m. de catering hiervoor wel aanmelden!!!

Dit aanmelden kan tot 20 december via onderstaand aanmeldformulier via de mail info@uvvnieuwegein.nl of middels een telefoontje naar het secretariaat 030-6037990.

Met vriendelijke groet, Gina Hartgers, voorzitter

 

Aan-Afmelden voor de Nieuwjaarslunch van UVV Nieuwegein op 3 januari 2018

Ik kom welniet op de Nieuwjaarslunch